Social Media ondersteuning voor MKB

Je werkt hard! Vol passie maak je de mooiste producten of bied je de fijnste diensten aan. Je bent een professional, weet alles van je vak.

En dat wil je graag aan iedereen laten zien! Je wil zien, maar vooral gezien worden. Potentiële klanten die enthousiast worden van jouw bedrijf en jou weten te vinden als vraag en aanbod bij elkaar komen. De verschillende Social Media kanalen bieden een groot platform om jouw bedrijf te presenteren. Zichtbaarheid en succes met Social Media heeft echter tijd en aandacht nodig.

Social Media ondersteuning vanuit Interim Focus
Social Media ondersteuning vanuit Interim Focus

Maar wat als je goed bent in je vak, maar Social Media een doolhof is, de pen vaker uit je hand valt dan dat er iets op papier komt of je er gewoon simpelweg geen tijd voor hebt?

Vanuit Interim Focus bied ik je Social Media ondersteuning aan.

Hoe ziet die ondersteuning er uit?

  • Na een kennismaking per telefoon- video of live met een kop koffie kijken we of we elkaar kunnen vinden in een samenwerking.
  • In de opstart nemen we de kanalen door die best passen bij jouw bedrijf, nemen we de frequentie door en bespreken we vooral ook de manier waarop we gaan communiceren. Want zichtbaarheid en herkenbaarheid gaan hand in hand.
  • Met de Social Media Strippenkaart van Interim Focus, bepaal jij zelf hoe vaak en op welke kanalen jij je bedrijf wilt laten zien.

Vanuit ‘learning by coaching’ krijg je uitleg, tips en advies voor de inzet van Social Media door jouw bedrijf. Je wordt steeds wijzer en misschien krijg je voldoende vertrouwen om daarna zelf aan de slag te gaan.

Geen tijd of mogelijkheid om zelf je zichtbaarheid op Social Media te beheren?

Geen punt! Je kunt een nieuwe Social Media Strippenkaart afnemen of voor een meer structurele invulling overgaan op lidmaatschap per maand.

Interesse? Ik vertel je graag wat ik voor jou kan doen!

Stuur een email naar carlette@interimfocus.nl of bel naar 06-57233024